Basis vastgoedbeheer

Goed en deskundig vastgoedbeheer zal zich zelf terugverdienen. Risico´s worden beheerst, kosten gereduceerd en opbrengsten gemaximeerd. Maar wat kost het vastgoedbeheer zelf nu eigenlijk? Hier zijn geen standaard tarieven voor te geven. Vooral de aard, staat en omvang van het vastgoed en zijn huurders (of leegstand) hebben invloed op de prijsvorming. Daarnaast bepalen uw specifieke wensen het uiteindelijke tarief. Maar algemeen kan gesteld worden dat het deskundig beheren een vele malen grotere invloed op uw rendement heeft dan de kosten van de beheerder zelf. 

Wilt u weten wat compleet beheer bij NN Vastgoedmanagement u kost en oplevert, waarbij al uw dagelijkse zorgen rondom uw vastgoed uit handen wordt genomen, vul dan  het overzicht hiernaast in. Wij sturen u dan graag onze aantrekkelijke beheercondities.

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Graag meer informatie ontvangen?

Bent u nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Stel hier uw vraag en wij zullen u op korte termijn antwoorden.

drs. Michel Kuipers, RVGME Directeur vastgoedmanagement