Meer exploitatie oplossingen

De vastgoed exploitatie bestaat soms uit meer dan maximaal rendement of vereist onorthodoxe oplossingen om doelen te bereiken.

Zijn bijvoorbeeld duurzame doelen of maatschappelijke verantwoorde oplossingen voor uw van belang? NN Vastgoed heeft veel ervaring met bijvoorbeeld energie label verbetering, inkoop duurzame energie en zonnecollectoren.

Uw vastgoedoplossing betekent soms dat er een andere weg moet worden ingeslagen. Denk daarbij aan splitsen, herbestemming of renovatie. NN Vastgoedmanagement heeft meerdere succesvolle projecten op zijn naam staan. Vaak doen wij dat onder eigen regie en soms zelfs op eigen risico. Zo is met het kantoorconcept Ntoren succesvol leegstand bestreden in kantoor Alexandrium.

Bent u op zoek naar buitengewoon vastgoedresultaat. Laat u ons weten waarmee wij u kunnen helpen. Dan sturen wij u graag ons voorstel hoe dit te bereiken.

Offerte aanvragen

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Graag meer informatie ontvangen?

Bent u nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Stel hier uw vraag en wij zullen u op korte termijn antwoorden.

drs. Michel Kuipers, RVGME Directeur vastgoedmanagement